barnevaderen

Les hva bloggere skriver om barnevaderen:

 

supermum in heels blogg:

26.3.2016: Et must for å holde barna tørre

"Tidligere har vi brukt fotposer på henne, men de faller så lett av. Derfor er jeg utrolig glad vi nå endelig har krabbevaderen i hus. Da slipper hun å miste fotposene, og bli kald på beina. Nå holder hun seg tørr uansett om hun krabber rundt på den våte stranda. Kunne ikke vært mer fornøyd."

 

supermum in heels blogg:

24.6.2016: Et av de største

"Lillesøster stilte i krabbevaderen, slik at hun holdt seg ren og tørr."

 

Petrus og Petrine:
12.5.2016: Å ha med barn på fisketur

"Jeg har mange gode minner fra turene, også fordi det var andre barn med og at vi lekte mye i vannet."

 

Liv Judits blogg:
27.3.2016: REGN, REGN PØSENDE REGN

" Vi har brukt vår i snart 1år og Jonas har krabbet på det aller meste av underlag, men krabbevaderen ser fortsatt like fin ut. Jeg elsker at den kan brukes over den varme dressen nå som det er kaldt ute da kan mini kose seg på trampolinen, i hagen eller i fjøset uten å bli våt og kald!"


Linda Johnsen:

24.3.2016: Det finnes ikke dårlig vær

"Siden vi har masse regn og småttisene elsker å hoppe i sølepyttene, er det viktig med ordentlige regnklær som holder barnet tørr!"

 

Petrus og Petrine:
13.3.2016: Å kunne gå langt ut i vannet uten å bli våt

«Da har jeg like som pappa» jublet femåringen, «kan vi dra på fiske nå?»


Liv Judits blogg:
5.11.2015: En genial liten sak

"En Krabbevader er en regnbukse til baby. Buksen er hel med påmontert sokk i samme materiale, slik at babyen holder seg tørr selv om den krabber i søledammen. G.E.N.I.A.L.T rett og slett så langt er vi super fornøyde."

 

Absolutt hjemme:
8.10.2015: Vi vil ha regn! Masse regn!

"Eskil ventet og ventet i hele TO dager på få pakken i posten, og han reiv opp pakka og tok på seg vadebuksen med det samme! Når han våkner om morgenen spør han om det regner. For nå er han klar for masse regn! Vi får håpe det regner mer snart nå."

 

Med hjertet på rett sted:
7.9.2015, Vått vær, våte barn

"Hipp hurra for barnevader som sparer meg for umiddelbar klesvask!"

 

Louises Lille Verden:

11.8.2015, Barnevaderen: Et sikkert valg i barnehagen!

"Gabriel, på sin side, har blitt bestevenn med sin Barnevader. Nå kan han hoppe i vannpytter uten å bli våt på beina. Det er nemlig hans favorittaktivitet i barnehagen. Buksen har trippelsveisekant i overgangen til støvelen, og ikke en eneste gang har mor her måttet ta med vått tøy hjem fra barnehagen".

 

Blogg for småbarnsforeldre.no:
9.7.2015, Smart til barnehagestart!

"Jeg har ikke telling på hvor mange ganger vi har funnet vår mellomste badende i den store søleputten som former seg så fort det er litt regnvær. Det slo aldri feil, han ble SØKK våt og hadde flere skift. Helt til vi investerte i en barnevader".

EventyrElin:
22.4.2015, Velg og vinn – vårlig giveaway!

"For de av oss som har unger vet vi også at det bare er å forberede seg på ivrige små som vasser aaaakkurat litt lenger ut enn støvelskaftene rekker, eller som ups! bare måtte sette seg ned i sølepytten du forsøkte å lure dem forbi."


Vivtra, hjemmesydde barneklær:

8.4.2015, Barnevaderen regnbukse og støvler i ett.

"Når han er i gang så vil han ikke opp. Collin fikk testet ut barnavaderen ordentlig, han hoppet og gikk i grunn og dypt vannet. Utrolig bra at han er ikke våt i beinet da vi kom hjem."


Louises lille verden:

3.4.2015, Vi har ingen barn og miste!

"De aller fleste barn elsker å leke i vann, men vann kan også være en livsfarlig «lekekamerat» dersom man ikke tar sine forhåndsregler."
Viktig informasjon om sikkerhet ved åpent vann!


Med hjertet på rett sted:
24.3.2015, Barnevader!
"Det som er genialt med denne er at støvelen er sveiset fast til buksa. Ikke en, ikke to, men 3 ganger! Man opplever jo ofte at barnehagen slurver litt med å dra buksa godt over støvelen og ta strikken godt under skoen. Buksen sklir da opp, og barnet blir vått. Fuktig hud er ikke noe greit for gullungen da han har atopisk eksem. Fuktig hud klør, hud som klør skaper mer eksem. Derfor er det viktig at huden hans ikke er fuktig. Han gleder seg til regnvær da han faktisk kan hoppe skikkelig i vanndammer uten å bli det minste våt. DET kan man like!"

Louises lille verden:

20.3.2015, Gabriel + Barnevaderen = super match!

"Gabriel på 4.5 år, fikk den lett på seg selv. Han er litt høy for alderen, men både buksens lengde og støvelstørrelse passer godt. Selene kan reguleres ganske mye, og jeg syns det var en kjempe fordel at spennen holdt seg på plass. Vi opplever heller ikke at skaftet på støvelen er spesielt trang. Gabriel har en ganske høy vrist, men det var heller ikke noe problem."

 

En IVF mammas hverdag:
15.3.2015, Barnevaderen
"Hva brukeren selv syns etter å ha prøvd buksa i 4t i vann, sand og på gress i omtrent alle mulige stillinger ?? JAAAAAAAAAAAAAAAA! Han elsker den!".

 

Absolutt hjemme:

6.3.2015, Hønsestell med to små gutter

"Selv om det ikke regnet ute så har jo de små en tendens til å klare å bli våte uansett dersom de kan finne noe vått". "Barnevaderen til Mika passer perfekt".

 

HildeM Lykkelig med liten:

4.11.2014, Babyvaderen vs barnevaderen

"Plagget gir stor bevegelsesfrihet, og det er ikke noe problem å gå i den selv om den er myk under i motsetning til barnevaderen som har støvler. Jeg tror nok likevel babyvaderen er aller best til de minste som ikke har lært seg å gå enda, og vil være et perfekt plagg i regn til de minste barna. Men det er heller ikke noe problem å bruke den når barnet har begynt å gå."

Utetid.net:

28.10.2014, Utandørsbasseng på Odda camping
"I ettermiddag tok vi turen til Odda camping, og testa det nye «utandørsbassenget» der. Med all respekt for dei som er råka av flaumen, lot vi oss likevel glede over å kunne herje og plaske i dei store dammane."


Utetid.net:
23.10.2014, Pytt pytt pott og sølevêr
"Akkurat som Fantorangen, plaskar minstefrøkna like mykje med rumpa som med føttene, og med barnevadaren på held ho seg heilt tørr. Dei eldste synest også det er stas å kunne plaske og vasse utan at det kjem vatn over støvlane".

HildeM Lykkelig med liten:

22.9.2014, Tørre og glade barn med barnevaderen
"I barnehagen er alle de ansatte også kjempebegeistret for plagget! De sier at det sparer de for tid med av og påkledning og at mine barn er de eneste som er helt tørre under når de bruker vaderne! De sier at de ikke har sett maken og skulle ønske at alle barna hadde slike, og noen av de ansatte har jobbet i barnehage i over 25 år! Bedre skussmål kan vel ikke gis?"

 

Utetid.net:

5.9.2014, #62- Regnverstur på Korlevoll

"Etter ein lang og varm sommar med usedvanleg lite nedbør, var det kjærkomment med ein skikkeleg regnversdag!"


Fru Jacobsen . kone og mamma til tre:

12.8.2014, Barnevader for aktive barn
"Dette må jo være noe av det mest geniale som noen gang er funnet opp. Jeg har ikke tall på hvor mange barn som har kommet inn våte mens jeg jobbet i barnehagen, fordi buksa går opp over støvlene når de leker, eller at buksa er for tynn i stoffet. Denne er genial på begge punkter".

Kristina Hansen, mer enn bare en alenemamma:
17.8.2014, Ine Linnea har endelig fått Barnevader!

"Hun skulle selvfølgelig aldri opp av vannkanten når hun først satt igang! Hun syns selv det var utrolig gøy å leke i vannet uten å bli våt inni støvlene, og dermed ville hun jo bare være der resten av dagen. Utrolig gøy å høre tilbakemeldingene fra henne selv, og hun liker regnbuksen og at hun kan leke i vann uten å kjenne at det kommer vann inn".

Idébank for småbarnsforeldre:
10.3.2014, Ingen småbarnshverdag uten – Barnevaderen (med konkurranse). "Barnevaderen har virkelig vært en løsning som har hjulpet oss. Mindre vått tøy hjem siden det faktisk er tett mellom bukse og støvel, og det beste av alt er at barna kan få herje akkurat slik de vil i sølepyttene."

Villekulla:
18.11.2013, Trenger barnet regnklær når parkdressen er vanntett?

"Hvis barnet til stadighet blir våt og kald, uansett om man bruker regnklær eller vanntette dresser, vil jeg anbefale Barnevaderen."

Ragne Annie, mamman til Sophie:

27.10.2013, Geniale regnklær til de aller minste barna. "Med krabbevaderen blir det enklere for en liten 1-åringsom ikke kan gå, å reise seg opp igjen..."

 

Omtale og konkurranse hos smabarnsforeldre.no:
22.10.2013, Barnevaderen – en redning på våte dager. "I barnehagen har vi fått gode tilbakemeldinger, og spesielt krabbevaderen som minste bruker har fått litt ekstra oppmerksomhet der den henger."

 

Natalie Sæther - Supermom:

14.10.2013, Høst+barnevader=sant! "Det er så godt å kunne si; "DER er en stor sølepytt Mathias, stup uti" i stedet for "hold deg unna sølepytten, da blir du våt og kald".

 

HildeM Lykkelig med liten:

13.10.2013, Tørr med Barnevaderen. "Den er veldig lett å ta av og på, og superlett å tørke. Den har også veldig god passform, og det er lett for barnet å bevege seg i Barnevadern. Med denne blir det garantert mindre klesvask i huset - noe som jeg vil være oppfinnerne av dette produktet evig takknemlig for!"

 

Malin:

8.10.2013, Endelig prøvd Barnevaderen! "Så datt han på rumpa ned i sølepytten og der ble han sittende! Hehe. Han elsker å leke med vann, så dette var stor stas. Han ble litt våt på genseren sin siden han ikke hadde regnjakke på, men på beina var han heelt tørr! Hurra!"

 

Mamma Rachel:

20.9.2013, kaketiiiiid. "Til de minste barna, som feks Filip som ikke kan å gå enda, har de et alternativ som heter "krabbevaderen". Denne har ikke støvler, men hel fot, og kan snøres igjen. Helt genial når de små vil utforske litt på egenhånd, og ikke er like komfortable med store sko og støvler. Besparende er det jo ogs, med tanke på at man slipper å kjøpe sko!!


Malene Fossum:

3.9.2013, Milio Andreas tester ny barnevader - "Du kan vinke adjø til våte føtter og sure sokker. Du kan vinte adjø til skitne klær og kalde barn. Barnevaderen er den beste av det beste når det kommer til regnklær og uteaktivitet i vann".
Denne bloggen er nå lagt ned.


Barnevaderen brukt i artikkel av lillebok.no (sept. 2013)


Natalie Sæther - Supermom:

9.8.2013, Plask! - "De er derfor lure å ha også på dager hvor det er fint vær, det finnes jo alltid vannlek et eller annet sted. Som f.eks oppdagelsesferd i fjæra, ved vannet eller fisking både på land og på sjøen.!" 

Childreboom:

15.4.2013, Hipp hurra! - "Isak syns krokodillestøvlene var helt råtøffe og hadde overhodet ikke lyst til å ta dem av igjen ;-)".

Denne bloggen er nå lagt ned.

Jeg er Jonathan:
9.10.2012, *ganske enkelt genialt! - "Så utrolig mange ganger jeg har irritert meg over at lille j blir klissvåt på beina til tross for at han har på seg både gummistøvler og regnbukse. det slipper jeg å irritere meg over nå!".

Mamma Westerheim:
18.9.2012, Supert tips til deg med barn! - "Jeg pleier jo normalt sett og holde han ekstra godt fast i hånden når vi nærmer oss sølepytter, men denne gangen slapp jeg hånden. Han kikket på meg med et lurt smil og sprang mot sølepytten, når han stod oppi den trampet han hardt med beina for å se min reaksjon. Jeg måtte bare le. Ble litt sånn "æddabædda du blir ikke våt så"".


Dragemamma:
29.8.2012, Barnevadere: - "Har du barn som ikke vil bruke regntøy - kjøp en krokodillebukse med gummistøvler sveiset på. Det funker!"

Petrus og Petrine:
11.7.2012, Petrus holder seg tørr på beina - "Og da vi bor rett ved stranden så har disse parene holdt mang en tur trivelig. Disse vaderne gir oss mindre arbeid, da vi slippper å kronisk løfte han ut av vannkanten. Med vaderne på så holder han seg tørr."

 

En prinsemammas blogg:
8.8.2012, Barnevadere - "Synes disse støvlene var så stilige. Gjorde liksom hele regnbuksen så mye morsommere og mere barnevennlig enn mange andre klær. Likte hele tankegangen med disse barnevaderne. En genial oppfinnelse rett og slett".
Denne bloggen er nå lagt ned.

Referanser:


Ann Christin Clüver Haugseth, pedagogisk leder for Dalen barnehage:
"Sånn regnvader skulle alle 1 åringer hatt i barnehagen så hadde de sluppet å krabbe av støvlene.... skulle vært solgt over alt".

 

Linda Krogsrud, Daglig leder ved Skistua barnehage i Holmenkollen ved Oslo:
"Vi er en friluftsbarnehage, og denne barnevaderen er rett og slett er GENIAL FOR BARN, - og ikke minst så letter det arbeidet i forhold til skifting av våte barn for de ansatte!"

Mor i Møllenhof barnehage i Krokstadelva ved Drammen:

"Har testet barnevaderen skikkelig i ferien. Ungene vandret frem og tilbake i sjøen med den for å leke med en gummibåt. Og de var helt tørre gitt."

Barnehagestyrer i Bærum:
"I tillegg til at ungene er tørre, så sparer vi tid ved påkledning fordi buksene er lettere å ta på barna Vi slipper å styre med strikker under støvlene, som "alltid" ryker eller er for korte... Vi legger simpelthen bare frem buksene, og barna tar dem på selv."

Trine Lise Breivik fra Øksnes:
"Etter noen års fartstid i barnehage, vet jeg at dette er et supert produkt. Virkelig noe å anbefale alle med barnehagebarn."

Egen kommentar - Grethe Marie Belboe:
Jeg hadde 2 gutter i barnehagen samtidig og da jeg begynte å bruke barnevadere på guttene mine var jeg den eneste moren på 3 avdelinger som slapp å drasse med meg lassevis med vått tøy hjem på de verste regnværsdagene. Gutta hadde holdt seg tørre, selv om de hadde vært ute hele dagen! De ansatte i barnehagen spurte om hvor jeg hadde fått tak i dem, for de mente at dette var noe som burde "være obligatorisk i alle barnehager"!
Det var faktisk den opplevelsen som inspirerte meg til å sette igang med å utvikle barnevaderen! :o)

 

Siv S. Syversen: "Her er jenta mi 4 år, ho elskar å hoppa i dammar.  Då er "Støvelbuksa" uvurderlig. Eit fantastisk produkt".

Hoppe i søledam

Følg med på facebook for flere kommentarer og tips om barnevaderen.

 

 

 

Liv Judits blogg

 

Louises Lille Verden

 

 

Louises lille verden

 

Hønsestell

 

Krabbevaderen

Odda - 200 års flom

 

Sølepytt

 

Utetid.net

 

Kristina Hansen


Lucas

 

Barnevaderen i strandkanten

 

Lek i søledam

 

Krabbevaderen

 

I fjæra